LS2-helmen: Zeer compleet, heel betaalbaar!

 

Het relatief onbekende merk ‘LS2’ is onze nieuwste aanwinst op de helmenafdeling. Over de hele afdeling zal je LS2 terugvinden in de vorm van een intergraal-, systeem- of jethelm. Waarom vertellen wij dit en waarom wijden wij hier een nieuwsbericht aan? Dat komt doordat de producten van LS2 zeer compleet zijn, maar ook zeer scherp geprijsd.​

Binnen de productlijn van LS2 kan zowel de beginnende als ervaren rijder goed uit de voeten. Dit komt doordat de modellen van LS2 uitgerust zijn met vele extra’s die je vaak alleen bij duurdere helmen zou verwachten, zoals bijvoorbeeld:

  • Zonnevizier
  • Uitneembare binnenvoering
  • Stalen snelsuiting/ Dubbel D-sluiting
  • Emergency Release System
  • Pinlock-vizier
  • Groot gezichtsveld

Bekijk hier een greep uit het assortiment:

Integraalhelmen

FF352 Rookie

Een ideaal instapmodel met een buitenschaal van polycarbonaat. De helm is Pinlock-voorbereid, heeft een uitneembare en afwasbare voering, snelsluiting en een Max-Vision-vizier (groot gezichtsveld).

 

FF320 Stream

Gevorderd ontwerp, hoge kwaliteit binnenvoering, aerodynamisch ontwerp.

FF323 Arrow 

Model dat gemaakt is van fibercomposiet. Dit maakt de helm lichter, harder en langer houdbaar. Verder bevat de Arrow een dubbel-D-sluiting en Pinlockvizier en is het Emergency Release System toegepast.

Systeemhelmen

FF325 Strobe 

Keurige (instap)systeemhelm met snelsluiting, uitneembare en wasbare binnenvoering. Bovendien is het vizier Pinlock-voorbereid.

FF324 Metro

Een systeemhelm met o.a. stalen snelsluiting, Pinlockvizier en geïntegreerd zonnevizier.


 

LS2 Metro Firefly

Deze uitvoering van de Metro-lijn is bijzonder. De helm  heeft namelijk een glow-in-the-dark kleurstelling.


De enige achilleshiel van LS2 is misschien de naam; deze is nog heel klein. Men heeft (nog) geen persoonlijke ervaring met het merk en hierbij een gevoel gecreëerd. De meningen lopen van ieder merk uiteen en de ervaring is voor ieder persoon verschillend, wij zijn erg benieuwd wat jouw ervaring is met LS2. Kom jij ze binnenkort bekijken en/of passen?

Je kan ze natuurlijk ook alvast bekijken in de webshop!