Winkel

Goudstraat 97 | Hans van Wijk Motoren

Welkom op de webshop van Hans van Wijk Motoren BV. Ons pand aan de Goudstraat 97 te Zoetermeer beslaat 4.700 m2 en is gevuld met motoren, kleding en accessoires ten behoeve van alle motorliefhebbers!

Als officieel dealer van de grote Japanse merken Kawasaki, HondaSuzuki hebben wij altijd een breed assortiment met de nieuwste motoren. Ook het Zwitserse merk Quadro is bij Hans van Wijk Motoren te vinden. Wil je liever een scherp geprijsde occasion? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht!

In onze kledingshop vind je alles wat jij nodig hebt om veilig én in stijl op weg te kunnen. De beste merken zijn altijd in grote getale aanwezig en het hele jaar door scherp geprijsd! Dit geldt natuurlijk ook voor onze webshop!

Daarnaast zorgen wij er bij Hans van Wijk Motoren altijd voor dat je motor in topconditie is! In onze werkplaats staan wij altijd voor je klaar voor al het onderhoud en schadeherstel aan jouw motor. Verder kun je bij ons terecht voor alle onderdelen en onderhoudsmiddelen die je nodig heeft voor jouw trouwe tweewieler. Niet in het bezit van een eigen motor? Geen probleem, wij verhuren ook motoren.

Ondanks het feit dat de motorzaak vele vierkante meters telt, proberen wij het ouderwets sfeervol te houden. Met verschillende evenementen zorgen wij er voor dat het er altijd voor dat ieder bezoek een beleving is. Verder is Hans van Wijk Motoren altijd te vinden op diverse beurzen en blijft dus ook buiten Zoetermeer toonaangevend op het gebied van scherpe prijzen.

Hans van Wijk en zijn deskundig én motorliefhebbend personeel blijven zich continu inzetten voor de motorrijder en heten je van harte welkom in de Goudstraat 97 of op één van de beurzen/evenementen.