Retourneren in 3 simpele stappen

Wat jammer dat je wilt annuleren, maar met de stappen hieronder is het een eitje!

Stap 1

Vul het retourformulier volledig in en geef aan of je wilt ruilen of geld terug! Meestal sturen wij bij iedere bestelling een blanco retourformulier mee mocht dit onverhoopt nodig zijn. Heb je geen formulier meegekregen? Download dan het retourformulier met de knop hieronder.

Download ons retourformulier

Stap 2

Laat ons weten dat je wilt retourneren! Stuur simpelweg een e-mail door op de onderstaande knop te klikken. Dit om te voorkomen dat het product mogelijk onnodig wordt teruggestuurd.

Meld je retour aan

Stap 3

Wij proberen binnen 5 werkdagen na ontvangst je retour in behandeling te nemen. Vervolgens zullen wij jou een per mail op de hoogte houden van de afhandeling.

 

Herroepingsrecht

Onbeschadigde en ongebruikte artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van hygiëne artikelen & digitale producten. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen wij u naar garantie en reparatie. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hans van Wijk Motoren B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Meer informatie over het retourneren van een webshopbestelling vind je in onze algemene voorwaarden.