3 Maart – Personal Fitting Day met SHOEI

UPDATE: DE PERSONAL FITTING DAY VAN 3 MAART ZIT VOL. DE PERSONAL FITTING DAY VINDT IEDERE EERSTE VRIJDAG VAN DE MAAND PLAATS. U KUNT ZICH HIER INSCHRIJVEN VOOR DE PERSONAL FITTING DAY OP DONDERDAG 6 (extra dag) EN VRIJDAG 7 APRIL 2017.

IMG_1959b

Na het succes van de Personal Fittings Days, waarbij het Personal Fitting System van Shoei voor het eerst in Nederland werd geïntroduceerd bij Hans van Wijk Motoren, komen er nu vervolgedities van dit unieke evenement. Op vrijdag 3 maart bent u wederom van harte welkom bij Hans van Wijk Motoren om uw Shoei-helm te laten personaliseren.

Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, waarna deze perfect aansluit op uw hoofd. De personalisatie bestaat uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een professional van Shoei uw helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren. Meer informatie over het Personal Fitting System vindt u in onze vorige blogpost: http://www.hansvanwijk.nl/shoei_pfs.

Deze unieke service wordt u deze dag kosteloos aangeboden bij aanschaf van een Shoei-helm bij Hans van Wijk Motoren. Heeft u al een Shoei-helm bij ons gekocht? Ook dan kunt u langskomen voor de gratis personalisatie, op vertoon van uw aankoopbewijs. Heeft u uw Shoei-helm niet gekocht bij Hans van Wijk Motoren? Dan wordt voor de meting en personalisatie van uw helm een bedrag van €70,- in rekening gebracht.

shoei-pfs1

Op vrijdag 3 maart staat de eerstvolgende Personal Fitting Day gepland. De Personal Fitting vindt plaats tussen 10:00 uur en 18:00 uur in Zoetermeer. De service neemt ongeveer een half uur in beslag per persoon. Er zijn 15 plekken beschikbaar, dus schrijf u snel in om verzekerd zijn van een plek op deze dag. Met behulp van het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich inschrijven. Wilt u meer informatie? Mail dan naar [email protected] of bel naar 079-3619013.

De Personal Fitting Days zullen vanaf maart plaatsvinden op elke eerste vrijdag van de maand. Houd de website of Facebook in de gaten voor de inschrijfformulieren. U kunt zich nu inschrijven voor de Personal Fitting Day op 3 maart, met behulp van onderstaand formulier. UPDATE: 3 MAART ZIT VOL. U KUNT ZICH WEL ALVAST INSCHRIJVEN VOOR DE PERSONAL FITTING DAY OP DONDERDAG 6  EN VRIJDAG 7 APRIL 2017 OP DEZE PAGINA: http://www.hansvanwijk.nl/extra-personal-fitting-day-6-en-7-april.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.