3 Weken lang: MOTORBEURS-WEBKORTING TOT 20%

Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op de MOTORbeurs? Dat is geen probleem: niet alleen in Utrecht, maar ook ONLINE kan je profiteren van hoge kortingen:

DRIE WEKEN LANG tot 20% KORTING op bijna AL ONZE PRODUCTEN!

 

MOTORbeurs Utrecht 2018 Korting Webshop

 

Web-Actie: Online Kortingen tot 20%

Donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari is het weer zo ver: de jaarlijkse MOTORbeurs vindt weer plaats in Utrecht. Ook wij zijn natuurlijk weer van de partij. MAAR wij doen gek dit jaar: niet alleen in Utrecht profiteer je van onze MOTORbeurs-acties, maar ook online! Drie weken lang gooien wij bijna al onze prijzen omlaag: van maandag 12 februari t/m zondag 4 maart 2018. De kortingen lopen op tot wel 20% (soms zelfs méér), ook op de gloednieuwe 2018-collectie, dus goedkoop scoren doe je tijdens deze web-actie!

De Alpinestars GP Plus Camo is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor €959,95 in plaats van €1199,94 en de gloednieuwe Rev’it Pulsar Overall: van €1099,99 voor €879,99!

 

MOTORbeurs Web-actie | Hans van Wijk Motoren

MOTORbeurs Web-actie | Hans van Wijk Motoren

 

Producten die zijn uitgesloten zijn: elektronica, accessoires, MOTORbeurs-entreekaarten, een selectie helmen, onderdelen, manuren (werkplaats) en voertuigen.

De actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 4 maart en geldt alleen in onze webshop. LET OP: houd rekening met een vertraagde levertijd! In verband met de drukte kunnen wij niet garanderen dat bestellingen -zoals normaliter- dezelfde dag nog worden verzonden!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.