Shark Race-R Pro Lorenzo

JORGE LORENZO SPA MOVISTAR YAMAHA MotoGP YAMAHA MotoGP Test Sepang 2016 (Circuit Sepang) 1-3/02.2016 PSP/ Lukasz Swiderek www.photoPSP.com

Het kon natuurlijk niet lang duren tot Shark met de helm van de huidige MotoGP wereldkampioen zou komen en nu is hij er!

 

Het vlaggenschip van de Race-R PRO lijn is een zeer geavanceerde helm die door middel van CFD technologie (computational fluid dynamics) is ontwikkeld. Ze hebben gebruik gemaakt van aerodynamische simulaties om tot een optimale ventilatie en stroomlijning te komen terwijl de helm ook nog eens ontzettend veilig is en 5 sterren scoort in de SHARP crash test.

sharkhelm_03sharkhelm_01

Met een “Optics 1″ categorie vizier is er vrijwel geen visuele vervorming zichtbaar omdat er gebruik is gemaakt van verschillende diktes (4.2 mm tot 2.8 mm) en de dubbele spoiler achterop de helm zorgt voor stabiliteit zelfs op hoge snelheden. De schaal is gemaakt van carbon-aramide waardoor de helm erg licht is maar toch ontzettend veilig is in het geval van een crash. Dankzij de speciale nek kraag en gebruikte materialen binnen in de helm heeft Shark de helm zo stil mogelijk gemaakt. Niet voor niets scoort de Shark Race-R PRO in de laatste Motoplus test een ” zeer goed” label!

sharkhelm2

Combineer dit alles met een prijskaartje van € 549,95 en je hebt, net zoals Jorge Lorenzo, een winnaar!

Wil jij deze helm hebben? Bestel hem dan snel want we hebben voor de eerste twee kopers van de nieuwe Shark Race-R PRO Lorenzo helm een Alpinestars petje gesigneerd door Jorge Lorenzo zelf!

Klik hier om de helm in onze webshop te bekijken!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.