Textiele kleding

kleding2  kleding1

Textiele motorkleding is erg prettig om te dragen. In tegenstelling tot leer zitten de jas en broek minder strak wat veel mensen als prettig ervaren.

Textiele motorkleding heb je in vele varianten, van zomer airflow tot winter Gore-tex.

 

Tips voor het passen van textiele kleding.

We hebben een paar tips voor u op een rijtje gezet over textiele jassen en broeken.

 

Een textiele jas moet inclusief binnenvoering goed aansluiten, dit omdat in de zomer de binnenvoering wordt verwijdert en de jas dan nog steeds mooi om het lichaam gesloten moet zitten.
– De mouwen van een motorjas hoeven niet zo lang te zijn als bij een normale jas, je draagt hier altijd handschoenen overheen/onder.
– De beschermers moeten zich in zitpositie op de juiste hoogte bevinden.
(ellebogen, schouders en eventueel rugprotectie)

 

Een textiele broek kan over ondergoed of over de reguliere broek gedragen worden. Het voordeel hiervan is dat u er gemakkelijk woon-/werkverkeer mee kunt rijden.
– Een textielbroek mag in zitpositie iets korter vallen dan een normale broek, je draagt hier doorgaans motorlaarzen bij.
– De beschermers moeten zich in zitpositie op de juiste hoogte bevinden, als u rechtop staat betekent dit dat de kniebeschermers lager zitten.
– Als u op de motorfiets zit mag er geen sterke spanning op het kruis staan, dit i.v.m. het behoud van de waterdichtheid.

overzichtkleding1

 

Webshop Heren & Dames textiel kleding

Webshop Kids textiel kleding

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 079-3601726

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.