Honda CB500X

De CB500X is nu een lichter ogende stadskrijger met een avontuurlijke ziel. Nieuwe kleuren en sterke lijnen dragen bij tot zijn stoere uitstraling. Daardoor is de CB500X zowel aantrekkelijk voor houders van een A2-rijbewijs als voor meer ervaren rijders. Met een ruim bemeten en rechte rijhouding heb je een goed overzicht in het verkeer en tegelijk een goede controle over de motorfiets. Maar het wordt nog beter als er geen verkeer is en de open weg je uitnodigt voor een rit naar de horizon.

De gelijkenis met de grote broer, de VFR1200X, is opvallend. De agressief ogende voorkuip heeft twee gleuven boven de nieuwe LED- en zeer heldere koplamp. De witte lichtstraal verlicht zelfs de donkerste wegen. Het windscherm heeft twee standen – hoog en laag – waardoor het bovenlichaam ook tijdens snellere tourriten perfect beschermd wordt. De luchtinlaten onderaan het windscherm zorgen ook bij hoge snelheid voor een betere stabiliteit van de romp.

De nieuwe voorvork heeft een instelbare veervoorspanning zodat je elke rit perfect kunt afstemmen op de omstandigheden. Aan de Honda Pro-Link® achterophanging bevindt zich een achterschokbreker met instelbare veervoorspanning. Daardoor zijn kleine aanpassingen op basis van gewicht, bagage of passagier bijzonder gemakkelijk.

Terwijl je vlot door de versnellingen schakelt, hoor je dat de uitlaat een geluid produceert waar je nooit genoeg van krijgt. Geniet van de kracht en de sensaties die de CB500X je biedt op de slingerende wegen en je beseft wat het betekent om echt vrij te zijn. Misschien is dit wel het begin van je eigen avontuur zonder grenzen.

Motortype 471 cc  Vloeistofgekoelde paralleltwin, 4-takt, DOCT en 8 kleppen
Max. vermogen 35 kW (48 pk) / 8.500 tpm
Max. koppel 43 Nm / 7.000 tpm
Rijklaar gewicht 196 kg
Tankinhoud 17,3 liter
Verbruik 3,5 l/100 km
Zithoogte 810 mm

 


Honda  CB500X €7.858,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda CB500X? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.