Honda CBR500R

De CBR500R is uitgerust met onze betrouwbare 500 cc inline tweecilindermotor. De stoere vormgeving van de body wordt gecombineerd met een verbeterde tuning voor extra spannende raceprestaties. En bovendien heb je genoeg aan een A2-rijbewijs.

Het resultaat is dat de CBR500R met zijn scherpe profiel trots kan zijn op een stoere aanwezigheid op de weg en verbeterde aerodynamische vormgeving. Maar het is niet alleen de buitenkant: binnenin zit een watergekoelde 500 cc parallelle tweecilindermotor die is afgesteld op een constant vermogen, de transmissie heeft nog sportievere overbrengingsverhoudingen en de vering is afgesteld voor een strakke en soepele wegligging.

De CBR500R staat zijn mannetje op de weg in vergelijking met andere grotere motorfietsen. Daarmee is de CBR500R ook een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor ervaren rijders die graag een ‘grote motorfiets’ willen. Geniet bij het rijden van het sportieve karakter en de geavanceerde voorzieningen die de rijder direct met de weg verbinden.

De slanke en sportieve body van de CBR500R trekt niet alleen bewonderende blikken, door het wendbare model vind je ook moeiteloos je weg door het stadsverkeer. Het stoere ontwerp omvat een nieuw zijpaneel en een grotere brandstoftank, zodat je nog grotere afstanden kunt afleggen.

Specificaties Honda CBR500R

Motortype 471 cc Vloeistofgekoelde paralleltwin
Max. vermogen 35 kW / 8.500 tpm
Max. koppel 43 Nm / 7.000 tpm
Rijklaar gewicht
Tankinhoud 16,7 liter
Verbruik 3,4 l/100 km
Zithoogte 785 mm

Honda CBR500R €8.058,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda CBR500R? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.