Honda NSC50 Vision

2014 Vision 50

De Vision 50 is niet alleen je scooter, hij is je onafhankelijkheid. Gemakkelijk te rijden, zeer betrouwbaar en goedkoop in het gebruik. Het 50 cc motorblok met brandstofinspuiting levert snel en gemakkelijk te controleren vermogen. Verder zorgt de 5,5-liter brandstoftank voor een actieradius van meer dan 280 km, zodat je de hele stad kunt verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waar je het volgende tankstation vindt. Als je de stad in gaat, is het goed te weten dat het met de veiligheid wel goed zit.

Het Combined Braking System (CBS) van Honda koppelt de voorrem aan de achterrem. Zelfs als je een beginnende scooterrijder bent en je overvallen wordt door regen, zal het remsysteem van de Vision 50 je snel en veilig tot stilstand brengen. De Vision is uitgerust met een 16 inch velg voor een veiligere handling op moeilijker begaanbare wegen.

Onder het zadel is genoeg opbergruimte voor je helm, je winkeltassen of andere spullen die je mee wilt nemen. Aan de zijkanten zitten praktische helmhouders, en als je nog meer ruimte nodig hebt, past er op de bagagedrager een topkoffer die als optie verkrijgbaar is. De twee open opbergvakken in het beenschild zijn ideaal voor het bewaren van een flesje drinken op een hete dag.

Motortype 49 cc Luchtgekoelde 4-takt, 2 kleppen, SOHC 1-cilinder
Max. vermogen 2,5 kW (4 pk) / 7.000 tpm
Max. koppel 3,5 Nm / 6.750 tpm
Rijklaar gewicht 100 kg
Tankinhoud 5,5 liter
Verbruik 1,9 l/100 km
Zithoogte 785 mm

Honda NSC50 Vision Touring Pack

Het Touring Pack voor deNSC50 Vision voegt een topkoffer van 35l en een hoog windscherm toe waarmee je comfortabel naar jouw bestemming kan rijden.


Honda NSC50 Vision €2.558,-
Touring Pack €   308,-

Wanneer u net dat beetje tekort komt, voor de motor waar u zichzelf al mee de bocht door ziet gaan, kan een financiering u misschien helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor uw financiering:

Nu Motorrijden


Heeft u vragen of opmerkingen over de Honda NSC50 Vision? Wij horen het graag!

U kunt ons bereiken via het contactformulier of op de onderstaande gegevens ;

Telefoon nummer: 079-3619013
E-mail: [email protected]

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.