20 tot en met 23 februari is het zover: Dan staat de Jaarbeurs weer volledig in het teken van motoren en daarmee begint het aankomende motorseizoen alweer te kriebelen. Natuurlijk is Hans van Wijk Motoren weer als één van de grootste aanwezig op de beurs. In deze blog vertellen we je hier alles over.

Motorbeurs grondlegger

Als één van de grondleggers is Hans van Wijk Motoren natuurlijk niet weg te denken van de motorbeurs. Voor degene die het niet weten, Hans van Wijk Motoren is altijd groots aanwezig op de motorbeurs met een enorme stand in hal 10. De stand hangt vol met een enorme collectie motorkleding, helmen, onderdelen en meer! Hans van Wijk Motoren is dit jaar zelfs voor de 36ste keer aanwezig.

Grote collectie

Op de stand van Hans van Wijk Motoren vind je, net zoals in onze winkel, alle A-merken in motorkleding. Je vindt er merken zoals AGV, Alpinestars, Dainese, HJC, Held, John Doe, LS2, Nolan, Rev'it, Roof, Schuberth, Scorpion EXO, Sena, Shark, Shoei, TomTom en meer! Natuurlijk zijn alle producten van deze merken te koop voor beursprijzen!

Wat te doen op de motorbeurs

Natuurlijk is er op de motorbeurs genoeg te doen voor de motorrijder én de allerjongste aanstaande motorrijders. Voor de kleintjes is er een kidsparcours. Daarnaast is er een hoop spectaculariteit, zoals een stunt area, een supermoto show, de steile wand, electrocross, de globe of speed, een BMW motorrad live area en de trial try-out. Net zoals vorig jaar is er ook een weer testparcours waar veel motoren klaar om een proefrit mee te maken.

Gratis Putoline-spray bij je ticket

Ontvang een gratis Putoline-spray bij je motorbeurs ticket! Er is keuze uit twee sprays: de Putoline textile proof & protect en de Putoline helmet sanitizer. Deze kun je gratis komen afhalen op onze stand in hal 10. Bewaar je ticket hiervoor goed en gooi deze dus niet weg bij de ingang!

Benieuwd wat je met deze sprays kunt doen? Bekijk hieronder onze video waarin Malou dit precies uitlegt.