Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op de MOTORbeurs? Dat is geen probleem: niet alleen in Utrecht, maar ook ONLINE kan je profiteren van hoge kortingen:

motorbeurs korting webshop | Hans van Wijk Motoren

Web-Actie: Online Kortingen tot 20%

Donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari is het weer zo ver: de jaarlijkse MOTORbeurs vindt weer plaats in Utrecht. Hans van Wijk Motoren is natuurlijk weer van de partij. MAAR Hans van Wijk Motoren doet gek dit jaar: niet alleen in Utrecht profiteer je van MOTORbeurs-acties, maar ook online! Van 14 februari t/m maandag 24 februari 2020 ontvang je 20% op bijna alles! Ook op de gloednieuwe 2020-collectie, dus goedkoop scoren doe je tijdens deze web-actie!

Dit doet mee

✅ Leren motorjassen
✅ Textiele motorjassen
✅ Leren motorbroeken
✅ Textiele motorbroeken
✅ Motorjeans
✅ Overalls & Combi's
✅ Motorhelmen
✅ Motorhandschoenen
✅ Motorlaarzen

Kortingscode

Let op: sommige producten wordt de korting pas verrekend na het gebruik van de onderstaande kortingscode. Op de productpagina van de desbetreffende items staat het bericht dat een kortingscode kan worden toegepast! De daadwerkelijke korting wordt dus pas in de winkelwagen verrekend!

Kortingscode:
MOTORBEURS2020

Uitgezonderd van de actie zijn:
Elektronica, accessoires, MOTORbeurs-entreekaarten, onderdelen, manuren (werkplaats) en voertuigen, producten van Shoei, producten van John Doe, producten van Scorpion en handschoenen van Richa.

De actie loopt van 14 februari tot en met maandag 24 februari en geldt vanaf de adviesverkoopprijs. LET OP: houd rekening met een vertraagde levertijd! In verband met de drukte kunnen wij niet garanderen dat bestellingen -zoals normaliter- dezelfde dag nog worden verzonden!

Shop nu jouw motorkleding met korting!