ONLINE BEURSKORTINGEN – Meer dan 20% korting!

webkorting5

De MOTORbeurs staat, naast de gave activiteiten en shows die er te zien zijn, bekend om scherpe aanbiedingen. Ook in de stand van Hans van Wijk Motoren zullen deze jou straks niet ontgaan. Maar Hans van Wijk Motoren maakt het nog bonter door ook online met beursaanbiedingen te komen in de periode van donderdag 23 t/m zondag 26 februari!

Er zijn twee manieren om online te profiteren van scherpe beursaanbiedingen:

Optie 1: Bel (079-360 17 26) of mail ([email protected]) naar Hans van Wijk Motoren en geef door welke artikelen u graag zou willen aanschaffen. De nieuwe prijs van uw bestelling wordt per direct vrijblijvend voor u berekend. Reken op minimaal 20% korting* vanaf de adviesverkoopprijs; ook op de nieuwe collectie!

Optie 2: Zoek de artikelen die u graag zou willen aanschaffen in onze webshop en plaats deze vrijblijvend in uw winkelwagen. Bij het afrekenen kiest u voor de betaaloptie ‘Per Overboeking’. Let op: u zit nog niet vast aan uw bestelling! Uw aanvraag komt nu bij ons binnen op de webafdeling. Wij berekenen per direct de nieuwe prijs van uw bestelling en nemen contact met u op om deze aan u voor te leggen. Reken op minimaal 20% korting* vanaf de adviesverkoopprijs; ook op de nieuwe collectie! Zodra u akkoord gaat met de nieuwe prijs sturen wij u een betaallink en zullen wij uw bestelling verwerken en verzenden. Wanneer u niet akkoord gaat annuleren wij de bestelling.

NOG BELANGRIJK: normaal gesproken verzenden wij bestellingen, die doordeweeks worden geplaatst vóór vijf uur, diezelfde dag nog. In verband met de drukte rond de MOTORbeurs, kunt u volgende week rekenen op een vertraging van de verzending. Bij het plaatsen van een bestelling nemen wij contact met u op over de nieuwe prijs van uw bestelling, maar ook zullen wij hierbij de verwachte levertijd vermelden. Alvast onze excuses voor het ongemak. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

*In ieder geval uitgezonderd hiervan zijn: communicatie-/navigatie-artikelen, voertuigen en manuren in de werkplaats. Voor overige uitzonderingen en voorwaarden kunt u contact opnemen met Hans van Wijk Motoren. Vraag hierbij naar de afdeling ‘Webwinkel’.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.