WINNAARS Hans van Wijk-Maskeractie

Alle winnaars van de Hans van Wijk Maskeractie zijn bekend! Gefeliciteerd, Stijn, Gert, Nikki; jullie mogen als eersten kiezen welke prijzen jullie willen ontvangen. De nummers vier t/m zes zijn geworden: Bryan, Cheyenne en Kevin! Hierna waren de foto’s van Bas Blankespoor, Robbert Spuijbroek en Dennis Eggenkamp het creatiefste. De laatste ronde werd gewonnen door Anouk Reuver, Eliseannafotografie en Floris Bekker. Wij willen verder iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de Hans van Wijk-Maskeractie!

1-34-6

 

7-9

10-12

 

Winnaars Hans van Wijk-Maskeractie:

 1. Stijn Bossink koos de Rev’it Akira
 2. Gert Kooij koos de SHOEI NXR
 3. Nikki Thimister koos de HJC R-PHA 11
 4. Bryan Eegerdingk koos de Held Zorro en Vader
 5. Kevin Mosterdijk koos het Tijger Leathers-zadel
 6. Cheyenne Bos koos de Shark Evo-One
 7. Bas Blankenspoor koos de Alpinestars Jaws
 8. Robbert Spuijbroek koos John Doe Kevlar Hoodie
 9. Dennis Eggenkamp koos het Tijger Leathers-zadel
 10. Anouk Reuver (nog niet gekozen)
 11. Eliseannafotografie (nog niet gekozen)
 12. Floris Bekker (nog niet gekozen)

 

De te winnen prijzen:

alpine1 (uitgereikt)
tijger1 Scorpion
agv1 Sena john doe1

De verdeling van de prijzen gebeurt aan de hand van de voorkeur van de winnaars, waarbij de nummer 1 als eerste mag kiezen, de nummer 2 als tweede, enzovoorts. De winnaars worden persoonlijk bericht over de uitslag en de prijzen die nog over zijn om uit te kiezen. Een winnaar moet binnen 5 dagen beslissen welke prijs hij/zij wil ontvangen, anders vervalt de winst*. De prijs wordt afgehaald in onze winkel in Zoetermeer. Indien het artikel in de gewenste maat/kleur op voorraad is kan deze direct worden meegenomen; anders wordt deze besteld. Bij het afhalen van de prijs is een geldig legitimatiebewijs nodig en een kopie van de e-mail waarin wordt bevestigd dat je hebt gewonnen. De prijzen kunnen niet uitgereikt worden in de vorm van korting of geld. Over de uitslag van de actie wordt niet gecorrespondeerd.

*De winnaars die op plaats 10, 11 of 12 zijn geëindigd, ontvangen op  dinsdag 07 maart bericht via de mail. Zij hebben vervolgens tot zaterdag 11 maart de tijd om een prijs uit te kiezen. Een prijs wordt voor de winnaar gereserveerd als de winnaars met een hogere klassering een keuze hebben gemaakt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.