Yamaha, MT-09 22 november bij ons!

Introductie
Een aantal maanden geleden presenteerde Yamaha de nieuwe MT-09  als gloednieuw concept binnen het sportieve segment. Het sportieve design en unieke specificaties zorgde voor veel publiciteit. Begin september maakte de internationale pers in Kroatië eindelijk kennis met de nieuwe 3 cilinder naked bike. Yamaha scoorde hier hoge ogen en dit was goed te merken aan de reviews in de Nederlandse motorbladen.

Proefrit
Op 22 november zal de MT-09 leverbaar zijn, deze dag zal er ook een demo in onze showroom staan. Bent u ook zo nieuwsgierig naar dit nieuwe concept van Yamaha? Kom dan vrijblijvend een proefrit maken! Om er zeker van te zijn dat u een plekje heeft kunt u altijd even bellen of een e-mail sturen. Dan zorgen wij dat u kunt genieten van deze nieuwe sensatie!

 

MT re-loaded
De presentatie van één van de meest belangrijke nieuwe modellen van Yamaha Motor en het begin van een nieuwe design richting. Een motorfiets waarin u de typerende kenmerken van de eerste generatie MT-modellen terug ziet en waarbij de focus ligt op een motorfiets met veel koppel, laag gewicht, een “naked mass-forward” stijl en uitstekende allround eigenschappen. Al met al een gloednieuw concept binnen het sportieve segment. Een concept dat zeker een vervolg zal krijgen.

Geïnspireerd door de donkere kant van Japan
Terwijl sommige Japan zien als een traditionele en respectvolle samenleving waar overeenstemming de norm is, gaat er achter dit stereotype een levendige subcultuur schuil waar nieuwe trends en ideeën voortdurend in opkomst zijn. Zo ook het Motard rijden, een ware hype in Japan. In groten getale trekt de Japanse jeugd er ’s avond op uit om op afgesloten terreinen hun kunsten te vertonen. Uit juist deze donkere en onconventionele kant van Japan haalden creativelingen hun inspiratie en creëerde men de unieke en originele MT-09, die de motorwereld voorgoed zal veranderen.

De MT-09!
De Yamaha MT-09 vormt een gloednieuw concept binnen het sportieve segment. Met zijn compacte chassis en krachtige 3-cilindermotor is deze nieuwe machine ontworpen voor rijders die veel waarde hechten aan karakter en persoonlijkheid.

Lichtgewicht 3-cilinder
Het kloppende hart van dit nieuwe concept is een lichtgewicht 850cc-motorblok. Deze 3-cilindermotor levert over een breed toerentalbereik het hoogste lineaire koppel in zijn klasse, wat resulteert in een ongekende acceleratie, een acceleratie waar uw adrenaline sneller van gaat stromen. Mede door het “crossplane” karakter van deze lichtgewicht 3-cilinder produceert de MT-09 ook een zeer kenmerkend uitlaatgeluid.

Yamaha_mt-09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.