Yamaha Neo’s 4T

Mobiliteit in superieure stijl

Neo's 4

Als het op kwaliteit aankomt, dan is de Neo’s 4 het antwoord. En het is één van de meest herkenbare scooters op de weg.

Met deze scooter met elegante belijning verplaatst u zich moeiteloos en stijlvol door de stad, alleen of samen met een vriend of vriendin. Deze scooter met strak, modern uiterlijk en een licht en compact ontwerp staat garant voor zorgeloos rijplezier.

De Neo’s 4 heeft met zijn elegante vormgeving een combinatie van stijl, praktisch nut, technische expertise en milieuvriendelijkheid. Mede dankzij de verfijnde brandstofinjectie en hoogwaardige materialen heeft de vloeistofgekoelde, 50cc-viertaktmotor een nog lagere CO2-uitstoot, is extreem zuinig met brandstof en kent lage onderhoudskosten.

 

Modern vormgegeven lichtmetalen velgen

De lichtmetalen velgen met vijf spaken en solide 12-inch banden passen precies bij het elegante design van de Neo’s 4 en dragen bij aan een zelfverzekerd gevoel. De remschijf vóór (Ø 190 mm) zorgt in combinatie met het Unified Braking System voor een uitmuntende remkracht en een gevoel van volledige controle.

 

Tijdloos design

De opvallende, elegante belijning maakt de Neo’s 4 tot een klassieker. Sterker nog: het is één van de meest herkenbare scooters op de weg. De chique verzonken dubbele twin-eye-koplampen geven de Neo’s 4 een vriendelijke uitstraling, één die gegarandeerd een glimlach tevoorschijn tovert. Het afgeronde kuipwerk biedt plaats aan een achterlicht met een hoge lichtopbrengst. Tijdloos design met een functie.

Viertaktmotor: zeer zuinig in verbruik, weinig CO2-uitstoot, lage onderhoudskosten

De Neo’s 4 is moeilijk te weerstaan met zijn winnende combinatie van viertakt-prestatievermogen, laag brandstofgebruik en stille motor. En dat is nog niet alles: de vloeistofgekoelde 50cc-injectiemotor levert een vermogen waarmee u moeiteloos door de stad rijdt, zelfs heuvelopwaarts en met zijn tweeën, met een minimale uitstoot.

Gemak en comfort

Eén en al comfort: de getrapte buddyseat, geïntegreerde handgrepen en uitklapbare voetsteunen dragen zowel u als uw passagier. De viertaktmotor biedt voldoende vermogen om u overal heen te brengen; eenmaal aangekomen kunt u uw integraalhelm of tas veilig onder het zadel opbergen. Helm of tas kunnen ook aan de bagagehaak in de knieruimte worden vastgemaakt.

Strak, digitaal LCD-instrumentenpaneel

U kunt vol vertrouwen rondrijden als u in één oogopslag alle informatie over de machine gemakkelijk kunt overzien Het digitale instrumentenpaneel met groene achtergrondverlichting van de Neo’s 4 voorziet in een brandstofmeter, klok, snelheidsmeter en waarschuwingslampjes. Het is stijlvol, functioneel en uiterst betrouwbaar, net als de Neo’s 4 zelf.

Tijdloos design

De opvallende, elegante belijning maakt de Neo’s 4 tot een klassieker. Sterker nog: het is één van de meest herkenbare scooters op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.