Super Deals EXTREEM hoge KORTINGEN!! OP=OP

Menu

Communicatiesystemen

Hoe fijn is het om, tijdens een motorrit te kunnen genieten van jouw favoriete muziek, te kunnen praten met je passagier of degene met wie je samen onderweg bent, je telefoon kan opnemen of je navigatie kan horen? Lees meer

24 producten

Aflopend sorteren

24 producten

24 producten

Aflopend sorteren

24 producten

Communicatiesystemen

Hoe fijn is het om, tijdens een motorrit te kunnen genieten van jouw favoriete muziek, te kunnen praten met je passagier of degene met wie je samen onderweg bent, je telefoon kan opnemen of je navigatie kan horen?

Met een communicatiesysteem is dit allemaal mogelijk. Een communicatiesysteem bouw je in de helm en bestaat uit een aantal onderdelen: De unit, speakers en een microfoon. De unit wordt vaak op de buitenkant van de helm bevestigd en hiermee kan je het communicatiesysteem aansturen. De speakers worden in de helm, bij de oren bevestigd. De meeste helmen hebben hier zelfs al uitsparingen voor. De microfoon wordt aan de voorkant van de helm bevestigd. Ook bij een systeemhelm of jethelm is het mogelijk een communicatiesysteem in te bouwen. Hier wordt dan gebruik gemaakt van een microfoon op een verlengstuk.

Het is mogelijk om het communicatiesysteem zelf in te bouwen maar je kunt het ook bij ons laten doen, mits de helm ook bij ons gekocht is. Hier zijn in veel gevallen kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie op met de kledingshop op 079 360 17 26 of kleding@hansvanwijk.nl.

Bij Hans van Wijk hebben wij communicatiesystemen van topmerken als Cardo en Sena.